Site Rengi

Per 17°C
Cum 20°C
Cts 24°C

UŞAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞLE İLGİLİ BASIN BÜLTENİ YAYINLADI.

reklam
27.08.2021
A+
A-

(22.397) şahıs sorgulanmış, (41) aranan şahıs yakalanmış, (22) şahıs tutuklanmış, (2) adet ruhsatsız tüfek, (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. (2) ayrı dolandırıcılık olayında (64) adet altın (4.245) Euro, (42.620) TL, (1) adet Kumar olayı ile ilgili olarak (106) adet okey taşı, (1) adet yazboz ve (80) TL para elde edilmiştir.

NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

reklam 7

(14) adet olay meydana gelmiş, (23) şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, (184) gram Esrar,                   (74) kök Hint Keneviri (8) gram Metamfetamin, (78) adet Sentetik Ecza, bir miktar Bonzai, (2) adet ruhsatsız tabanca, (18) adet fişek ele geçirilmiştir.

KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

İl Geneli Mali ve Ulusal Güvenliğe yönelik suçlar kapsamında;

(1) adet Tefecilik, (2) adet FETÖ/PDY olmak üzere toplam (3) olayda (3) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

TEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında;  (1) olayda  (1) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:

(8) adet Nitelikli Dolandırıcılık, (4) adet Bilişim Sistemlerini Engelleme, Bozma, Verileri Yok Etme veya Değiştirme, (13) adet Müstehcenlik olmak üzere toplam (25) olay meydana gelmiş, (15) şüpheli şahsa işlem yapılmış, (2) şüpheli yakalanmıştır.

TRAFİK İCRAATLARI:

Trafik Ekiplerimizce yapılan denetimlerde  (8.553) araç kontrol edilmiş, (29) araç trafikten men edilmiş,  (1.726) araç sürücüsüne idari para cezası tatbik edilmiştir.

PANDEMİ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA:

Pandemi tedbirleri kapsamında (1.162) Personel (427) ekibin katılımıyla yapılan denetim ve Covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan (63) şahsa idari yaptırım cezası tatbik edilmiştir.

reklam 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.